Új hozzászólás Aktív témák

  • imibogyo

    veterán

    válasz szaszyka #61039 üzenetére

    De nekem pont az van, hogy most "gödrök" vannak a falban a diszvakolat leverése után, tehát azokat mindenképp ki kell húznom majd a szigetelés előtt. Csak eljátszottunk a gondolattal, hogy azért addig is nézzen ki valahogy. :B

    De hogy topik-ON is legyek.... :DDD
    Minden kerítésépítésben járatos ember csukja be a szemét, mert teljesen gányolva építem a kerítésünket... Ezt most rohamtempóban kell megoldanom, mert a múltkor bejött egy vad ló az udvarra (rendesen rugdosott a levegőbe a hátsó lábával, össze is tört néhány kerti játékot, meg 20-30 centis barázdákat kapart az udvarban) és mivel van két pici is, akik szerencsére ekkor nem voltak otthon, így nem kockáztatunk. A lényeg, hogy simán a földbe teszem az oszlopokat döngölve (tehát nem betonozom őket). Talán majd jövőre kap az egész egy vasalt 1 méteres (20+80 centiméteres) lábazatot utólag, de addig is kell valami fizikai korlát a kert köré. Az oszlopok ~70-80 centi mélyen vannak a földben és úgy vannak körben ledöngölve. Elég erősnek érzem, majd meglátjuk. A másik oldalon is így vannak az oszlopok lerakva (bő 15 éve, még az előző tulaj csinálta) és egész szépen tartják magukat, szép egyenes a kerítés, szóval ideiglenesen biztosan jó lesz itt is.

    Tudom, hogy betonozva lenne az igazi, de bő 120 métert kell most nagyon gyorsan megoldanom és egyszerűen a többi projekt mellett nincs pénz még betonra is. Még nagyon WIP a dolog, mert munka után tudom csak csinálgatni (eddig cirka 6 órám van benne), és csak kézi szerszámaim vannak ilyen feladatokra, de azért alakul.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák