Új hozzászólás Aktív témák

  • Dißnäëß

    veterán

    válasz #01758976 #106505 üzenetére

    1. Dininél nemtom mennyi a bemeneti érzékenység a Hypex modulokon így fejbôl (pláne h. az az ADC bemenete), mostanság kereken 2V az a vonalszintû jelszint, amit modernebb (is) DAC-ok maximumként kiadnak. Pl. DAC módban. PRE módban pedig ez a max jelszint, és DAC maga kever lentebb hangerôt, ha muszáj, és akkor megy a maximum jelszint 2V alá. Túl nagy kimenô jelszint (a DAC-ból) túlvezérli a túloldali inputot, túl alacsony jelszint pedig jel/zaj arányt ront. A spektrum elég nagy, kinek mi a "Line-Out" szintje, RCA/unbalanced-ben, nekem volt 150 és 600mV kimenetû is, a kis E30 meg 2V (2000mV).

    2. Aktívban igen, van Dininél A/D és D/A, de nem kikerülhetetlen. Ez a közepesen legújabb aktív. Régen analóg-aktívakkal tolta mindenki (elektronikus), ott indult. Ma pedig egy bivaly PC-vel totál digitálisan elválthatsz. Full digi láncnak nem csak a saját (vagy mögé tett, utanként 1) DAC a jóságkritériuma úgymond, hanem ha analóg a forrás, akkor az ADC is. Abból meg kevés jó van, elérhetô pl. az RME Babyface..

    Ahhoz képest, hogy van egy AKM ADC, majd DSP után DAC duplakonverzió a láncban analóg forrás esetén, szépen mutatta a DAC-ok közötti eltéréseket. Valamennyire félreállt az útból magyarul. De teljesen nyilván nem tud.

    3. Igen. Jó USB kábel + jó táp. Ott a gyári kábelével volt kötve, egy Samsung telótöltôrôl :D :U

    Jó volt amúgy Veled (Veletek) hallgatózni, örülök, hogy megismerhettelek. :K :R Remélem, talizunk még. Jópofa kincseket hoztál a gyorsan kitalált szeánszra. :K

    POKE 16017,44 ..... SYS 2077

Új hozzászólás Aktív témák