Új hozzászólás Aktív témák

  • Dißnäëß

    veterán

    válasz denesdr #107061 üzenetére

    Én értem ezeket a hangsugárzókat (Faló óta utálok hangfalat írni) :D , szépek. De a gyártókat nem. SOKKAL DE SOKKAL praktikusabbnak találom különválasztani az utakat, külön dobozkába tenni, max megy a passzív váltó is kívülre csini dobozkába, nemtom, de ahogy Nálad van, az is mennyivel jobb már, mint egy szögegyenes előlapos.

    Meg legyen már kis fantáziájuk mainstream-ben is könyörgöm.
    Senki nem szereti a sugárhajtómű formákat ? :U 2-3 darabból ki lehetne hozni tök kreatív műveket is, anélkül, hogy milliókat kelljen elkérni értük. Kíváncsi vagyok, mikor jön le az innovatív design a megfizethető kategória szintjére, mert mióta van "hangfal", a mainstream reprodukció ezen része nagyon megrekedt, miközben (szintén a mainstream) minőség elképesztőt javult elektronika oldalon (ugye Elvis sosem zenélt 20kHz-en, de a Creedence sem. Az olcsósítás-spórolás más téma, de alapvetően javultunk, D osztályok is hogy feljöttek, atyaég, pedig szitokszó volt még 20 éve).. Mainstream-en most itt nem a Media Markt kínálatát értem (bár elvétve ott is megfordul 1-2 jó motyó) hanem na, mittomén, erősítő 2-300k, sztereó hangsugárzó pár 300+ k ... így "mainstream".

    Nézz erre, mekkora jó, nem ? :D Oké, nem kell egyetérteni, csak volna azért hova menni még design-ban anélkül, hogy bankot kelljen rabolni hozzá, nem ? :F

    [link]

    POKE 16017,44 ..... SYS 2077

Új hozzászólás Aktív témák