Új hozzászólás Aktív témák

  • Dißnäëß

    veterán

    válasz -KP- #111989 üzenetére

    Amúgy megértelek :K , félreértés ne essék, csak egy (vagy több) lehetőséget vázoltam inkább. Valahogy mindig meg lehet találni az egérutakat, kiskapukat, és lehet azt jól is csinálni.

    Amit én is belátok-mérlegelnék egy ilyen előtt:
    - Garanciális idő alatt semmiképp nem tennék velük ilyet. (Nyilván).
    - Ha kétségeim vannak a hangjukat illetően és billegnék, hogy "lehet majd eladom" - akkor sem.
    - Ha egyértelműen látnék bennük potenciált, mert az alap karakterük és hangjuk tetszik, eladni meg eszem ágában nem lenne, gar sincs már rajta, akkor uccu. És szerintem sokan vannak ilyen "állapotban", hogy tök elégedettek azzal, amijük van, ha meg így van és nem adnák el, szerintem relatív rizikómentesen lehet nagyot upgrade-elni az ilyeneken.

    Legrosszabb esetben, ha összevissza csalódtál az egészben, kiviszed a gyári váltóját a háta mögé és egy csini dobozkában ott teszed le, aztán annyi, gazdagabb lettél 2 pár csatlakozó terminállal, de továbbra is totál szalonképes és gyönyörű marad a motyó és mondhatni szakszerűen moddoltad.

    Ha fentiek közül valami nem teljesül, vagy az embertől az ilyen továbbra is teljesen idegen, ámen. Csak, ha már úgyis történik mindig 1-1 forrasztgatás meg kondicsere meg mókolás, akkor érdemes nagyot lépni - szerintem.

    Lá lá lá lá lááá lááá.. Lá lá lá lá lááá lááá .. Lá lá lá lá lááá lá lááá lá lá lá lááááá láááá

Új hozzászólás Aktív témák