Új hozzászólás Aktív témák

  • Side_

    aktív tag

    válasz commanDOS #1551 üzenetére

    ''több százezres kábelek és egyéb marhaságok, frankón hülyeségnek tartom''...''milliós cuccnál lehet, hogy van értelme, de azis csak sznobizmus''
    Erre csak azt tudom mondani, hogy ha nemhiszed, akkor menj el 1-2 helyre, ahol ki tudod próbálni. Nem kell milliós cucc hozzá, de többszázezres nem árthat. (Olcsóbb rendszereken is kijönnek a különbségek, de ott még nem feltétlen éri meg ezekre a dolgokra költeni, mikor ugyanannyi pénzért jobb komponenseket kapni.)
    Nem sznobizmus, csak fizika. Illetve ízlés és igényesség kérdése. Aki nem akar magas szintű hifit, vagy nincs rá pénze, az nem fog venni.


    A lényeg, hogy egy erősített jelbe betoldott akármi (kapcsoló, kábeldarab, bármi) csak ront a hangon, és mellesleg bonyolultabb is megoldani, mint venni még 1db rca-t és bekötni a megfelelő helyre. Számomra tehát egyértelmű, hogy melyiket kellene választani.


    ''Az állandó kábelezéssel meg előbb utóbb kontaktos lesz a csati, vagy az erősítő csatija kopik, törik a kábel, lötyögni fog, stb....hát nemtom.''
    Ezt most marhára nem értem...
    A kapcsoló mitől kevésbé állandó, mint az rca? :)

    [Szerkesztve]

    ''Van visszajelzés, tehát vagyok!''

Új hozzászólás Aktív témák