Új hozzászólás Aktív témák

  • imibogyo

    veterán

    válasz KMT #18506 üzenetére

    "Egyelőre csak azt látom, hogy drágább erősítőket linkeltél be, mint amit én, vagy schawo költöttünk rá. Vásárolj használtat!"

    Igen de azok az erősítők az "álom" kategóriát képviselik nálam, és elsősorban a "tudásuk" miatt linkeltem be őket. Írtam is, hogy nekem eredetileg ez lett volna a cél, tehát netrádió, plusz sima rádió, meg ilyenek. Ezt használtban nehéz lenne, vagyis akkor már árban majdnem ugyanott vagyok, mint az újakkal.

    "Amúgy ha új erősítőt veszek, akkor mind a két igényemet szem előtt tartva három versenyzőm van. Mondjuk így ugrik egy ideig a hangfal vásárlás, mert elköltöm az összes pénzem. De valami valamiért."

    "Tudom, hogy hülye igényeim vannak, de ha esetleg új erősítőt veszek, akkor az tudjon minden nekem tetsző funkciót. Használtakkal természetesen nincs ilyen igényem."

    Ezt írtam, tehát a három linkelt erősítő csak a feauture-ök miatt lettek linkelve, viszont ha olyan erősítő lesz véve, ami ezeket nem tudja, akkor jöhet a használt is. Egyelőre használtban nem láttam olyat, amelyik a fentebbi dolgokat tudná. Sőt még dedikált sub kimeneteseket sem láttam, csak olyat amin Pre-out kimenet van. Utóbbiban nem vagyok biztos, hogy egyenértékű vele. De ha tévedek szóljatok.

    Tehát jó nekem az olcsóbb használt is, de legalább egy sub kimenet legyen rajta a későbbi fejleszthetőség miatt, ha kevesellném a mélyeket. :K

    Amúgy, hogy nem sok pénzem van, azt arra értettem, hogy legtöbbőtöknek van jó fejese, DAC, erősítő, jó hangfal, CD-DVD lejátszó stb. Na így összértékben gondoltam, hogy ennyit, vagy ennyire nem költenék. Nem konkrétan az erősítőre, mint egyedüli költségre gondoltam. :N

    Ha csak az erősítőre költenék első sorban oda belefér egy kicsit nagyobb összeg, de akkor a hangfalak vétele, egy jó időre elmarad. Így is az erősítőre is spórolnom kell nem is keveset. :K

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák