Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz trufa12 #71505 üzenetére

    Azért mert mennie kellene vagy 10évig és nem szeretnék semmi célból rákölteni azonkívül hogy megveszem.

    A használtnál sosem garantálható hogy biztosan annyira volt használva amennyire hirdetik. Igaz hogy a mostani erősítőmet is használtan vettem és átvitte itthon a 10évet de tönkremehetett volna az első év után is, és akkor 2×30k-ból már új erősítőt veszek ha arról van szó.

    Egyébként a linkelt Yamahának mi a baja? Vagy ha ennyire nem jó a rádiós erősítő mert kissé bonyolultabb a tuner miatt, sima sztereó változatban se ajánlott ez a szint?

    Nemir Ombe #71506 Maradjunk egyelőre Magnat Supreme 2002 hangfalnál és a Yamaha R-S202D rádióerősítőnél vagy a Yamaha A-S201 sima sztereónál. Nem írtam szoba méretet: ez 17m2 - 3,7×4,7m és 48m3.

    A használt cuccokat illenék előtte megnézni, meghallgatni, aztán reménykedni hogy hosszútávon is jó lesz. Amiket mutattál azt se tudom merre vannak, ha 1-2 megyére innen már lőttek is az olcsóságnak akkor is ha elsőre megvan a jó. Persze nem vagyok a pénzem ellensége sem, van pár dolog amit időnként megcsinálok, és ha összejön nyerek egy hatalmasat vele. De most úgy érzem ennél a hangfejlesztésnél inkább jobb a biztosabbra menni.

    Nehezen hiszem el hogy minden újdonság ennyire szar legyen hogy inkább használtat kell vegyek mindenből. Főleg hogy játék/film/mp3 a terület PC-n. Tehát jó/jobb ez az új Magnat és Yamaha párosítás, a mostani Yamaha+SAL ellenében, vagy sem? Ha jobbnak tűnik mindenképp meghallgatom a kiszemelt boltban vásárlás előtt. Ha nem akkor használtan kell nézelődni, az meg új témakör.

    Előköszi!

    IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.

Új hozzászólás Aktív témák