Új hozzászólás Aktív témák

  • Winner_hun

    félisten

    Elég nyögvenyelősen halad minden. Lengéscsillapító nem hogy felújítva, de kiszedve se lett, nem fért be a műhelybe (pár napig bakon kellett volna lennie). Jó, akkor majd, még nem esek le vele az útról...
    Ma fóliázás. Negyed 5-re mehetek. Fél 5-kor hívnak hogy elindultam-e már mert egy kis malőz közbejött. Mondom 1 perc és ott vagyok, egy sarokkal előrébb állok a pirosnál. A hátsó szélvédő annyira íves hogy 2 nekifutásra se sikerült felrakni, (tán) merev a fólia, hőlégfúvózáskor gond van, nem tudják megcsinálni. Van sötétebb árnyalat, mehet-e az rá? Megnéztem a 2 árnyalatot, mondtam hogy nem, körbe egységes legyen. Ok, kerítenek embert aki megcsinálja majd, de az nem ma lesz, majd vissza kell menni miatta. Mondtam nem gond, legyen jó, többi nem érdekel.

    Bementem a műhelybe, első ablakok még hátra voltak. Felkerültek a fóliák, közben beszélgettünk, illetve mikor leadtam a kocsit akkor a srác mondta hogy néhány porszem a fólia és üveg közé kerülhet, mert nem mai darab az autó, por az van benne, ez ilyen. A jobb első ablaknál miután felkerült a fólia hosszanti kis csíkok voltak, kb fél cm-esek. Kérdeztem hogy ez miez, el fog-e tűnni, mire az volt a válasz hogy igen, eltűnik mikor kiszárad rendesen. Az elvileg víz, nem lehet teljesen mindenhonnan jól kihúzni (?).
    A nagy probléma még az volt hogy ezt a fóliát ~24 fokon kéne felrakni, ott a legoptimálisabb, most volt vagy 35. Végül leszedte az első ablakokról a fóliát, mondta hogy ha hidegebb van majd nekiesik újra. Rákérdeztem a bal hátsó ablaknál egy szakaszra, ott sok kis pötty volt egy kupacban. Hát igen, az nem fog onnan eltűnni, a poros belső miatt ilyen előfordulhat. Végül leszedte a hátsókat is. Következő alkalomra veszek takarófóliát és bebugyolálom a belsőt, a por akkor már nem lehet kifogás.
    Vittem az új szélvédőt, az se lett lefóliázva, azzal valahogy össze voltak kavarodva hogy azzal mit is kéne csinálni:F így a holnapi szélvédőcsere lemondva. Majd pár hét múlva, ha visszajön a kocsi lakatos / fényező párostól.
    A lámpák le lettek fóliázva, azzal legalább nem volt gond.

    Garancia van, ha gond van akor leszedik / felteszik újra. Ezt a fóliát melegben nehéz felrakni állítólag, én nem tudom mert nem fóliázgatok. Majd valamikor folyt. köv...

    ► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

Új hozzászólás Aktív témák