-
Fototrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
SimonYana
addikt
Sajna a legtöbben a kinézetet előrébb soroljuk , mint a kihasználtságot!
Én is kipróbálok mindent , de teljesen felesleges. Szerintem egy GTX680-at kihajt vígan egy 2500K kicsit felrántva , de nekünk az sem elég! Ilyenek vagyunk Mi!
-
SimonYana
addikt
Ment a válasz!

Csak hogy mások is tudják a véleményem!
Corsair H100 Cooler
Se nem lég se nem víz. -
SimonYana
addikt
Mondjuk egy ilyen!
Lehet kisebb radi is , de nem árt egy tripla minimum. -
SimonYana
addikt
válasz
KAMELOT
üzenetére
Az Én haverom!

A 3930K és a R4F a 16Gb rammal itt van nálam !
Itt vannak az elmúlt párnap tesztjei , ha érdekel valakit!
Nézzétek meg azt a Dominatort ! Olyat még nem is láttatok! -
SimonYana
addikt
Uraim!
Bedobtam egy GTX680-at a gépembe , de fing utca két szám az eredmény. Ennyit még az 580 is tudott. Valami nem frankó szerintem. Valakinek van valami ötlete vagy megoldása? Mert az olvastam hogy X79 és Sandy E.-nél a PCI-e 3.0 nem frankó.
Előre is köszönöm!
-
SimonYana
addikt
Szia!
Jelenleg egy Asus Rampage IV formulám van és nagyon megvagyok elégedve vele!
Előtte egy Z68-as Asrock Extreme7-em volt és ha minden extreme lap olyan mint az volt akkor világbajnok lapok! De hozzá teszem nem ismerem az X79 Asrock Extremet , de én biztos azt venném meg a 3 általad lap közül!
A nagy mesterek meg kijavítanak ha most badarságot mondanék és rosszul döntenék!
-
SimonYana
addikt
A Seasonic Gold is drágább a Corsairnál.
Nem akartam rögtön a legdrágább tápot ajánlani , mert akkor a sajátomat futtattam volna , de nem ebben a topicban!
-
SimonYana
addikt
válasz
i are robot
üzenetére
Szerintem a tápod egyenlőre még elbírja , de később ha veszel ajánlom a Corsair AX850-est!
Lappal kapcsolatosan majd mondják a többiek , mert én nem vagyok egy nagy guru!
-
SimonYana
addikt
Tudom!

Volt már 1-2 gépem , bár égetni még sosem sikerült szerencsére! -
SimonYana
addikt
Nem fogok most itt vitázni veletek az biztos! Mindenki azt csinál amit akar! Érdekel is engem , hogy ti ventit szereltek a lapra vagy sem! Mondjuk én nem is 5200-on járatom. Viszont ismét arról beszélsz amit Én le akarok vizezni és akkor már nem áll fenn a MOSFET szenesedés esélye!

-
SimonYana
addikt
-
SimonYana
addikt
válasz
radi8tor
üzenetére
Amin nincs gyárilag sem block tervezve az olyan alkatrészből van hogy azt a hőt bírnia kell , ha nem bírja az sajnos gyári hibás! Ja és nem terveztek a lapokra sem külön ventit . Kivéve 1-2 típus.
Nem azért áldozok vízhűtésre , hogy tele b@sszam ventivel a házat mint a milliomos idióta aki azt sem tudja mire költse a pénzt , ezért a vízet is 20 ventivel hűzi! Ha megfigyeled azok is a radit ventizik és nem a házat , lapot stb.
Mivel 30%-ig passzív a tápom , használjam azt is normálba? Vagy tegyek arra is még egy ventit?
-
SimonYana
addikt
válasz
subaruwrc
üzenetére
Nekem is csak a felső , de mint említettem egyetlen ventim sincs sehol! Még a tápos is passzív. Tehát még a proci hűrő sem viszi el mint neked! Mert ha van egy CPU léghűtés az már dosztig elég neki! No majd megoldom egy ilyennel!

-
-
-
SimonYana
addikt
válasz
gabipaci
üzenetére
Köszönöm !

Akkor hogyan kering a víz nálad?
Valaki a padláson önti egy tölcséren keresztül , lent pedig folyik a lefolyóba?
Nekem is csak a radin van venti és nem hallani , mert nem a gép mellet van a radi! Jóval odébb! Máshol nincs venti , csak a tápban , de az alig forog néha!
-
SimonYana
addikt
No Uraim!
Itt vagyok ismét!
Össze pattintottam a műszert!
-
SimonYana
addikt
Hát akkor nekem nem is kell!

Nem fogja elbírni a mora 3-as. Na meg 4500MHz alatt a végén le fagy a levelező program!
-
SimonYana
addikt
support listát meg hagyjuk ..... aki fizet az bekerül. El tudod képzelni hogy ennyi ramot kitesztelnek ennyi fajta lappal. Az életed kevés lenne mindet megnézni , nem hogy letesztelni! A teszt ugye nem abból áll hogy bedugod , és kihúzod.

A nagy ASUS annó a kis könyvében ajánlotta a kingstom hyper x DDR2/1066-os ramot és csak 800-on volt hajlandó menni. semmit nem lehetett kezdeni vele. Pedig a gyártó ajánlotta ! -
SimonYana
addikt
válasz
Cybertrone
üzenetére
Ugyan már! Igaza van MegalodonS kollégának. Alapon had induljon már el fél milláért egy rakás vas. Ha ilyen nyögve nyelős ...... bár sajna volt már rá példa , de nehogy szakember kelljen már összedugni a vackokat!
Én is köpködtem már sokat a variálás miatt , de akkor is ... !
Nekem ha aznap nem indul el már gurulok is a szervízbe , hogy nézzék meg. No ilyen egyszer volt és akkor csere is volt! -
SimonYana
addikt
válasz
Cybertrone
üzenetére

Új hozzászólás Aktív témák
- Intel I5-9400 + hűtő
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I5-10500T / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Dell Latitude 7280,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4, 128GB SSD,WIN11, 2 KAMERA
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

rup1u5