Új hozzászólás Aktív témák

  • Plasticbomb

    addikt

    válasz sad_Vamp #30200 üzenetére

    keress rá sierra hcl. ez olyan listát kell feldobjon egy wiki oldalon, ahol laptopok, desktop gépek, és alkatrészek (components) vannak felsorolva, amik lettek tesztelve emberek által, és a legtöbb mellett ott kell legyen, hoyg oob vagy kell-e neki valami mókolás, illetve az esetleges hibákról is részletek. Fontos, hogy a különböző osx verziók alatt nem mindig szerepel mindegyik alkatrész, pl lehet, hogy 10.12 alatt tesztelték mondjuk az 5850-et de 10.12.1 alatt már nem, de ha egy előző verzióban ment, akkor jó az esély az adott alkatrész üzembe helyezésére a későbbi verziókban is, egészen addig, amíg ki nem veszik a támogatást teljesen.

    (csak rákerestem magam: Hardware Compatibility List . Szomorú, de azt hiszem a tonymacx86 os amd-s topikkal jobban jársz, eléggé el van hanyagolva a lista sierra első 3 verziója óta. )

    egyébként installálni valamit és érteni is, mit miért mikor és hogy csinál az két külön dolog. a legtöbb embernek, akinek van közelebbi tapasztalata pcvel, el lehet magyarázni, hogy mit nyomkodjon, és akkor x idő múlva valahogy fent lesz a rendszer, de ahhoz hogy értse is, kell némi mélyebb tudás +/ megértés. PL öcsém fel tud telepíteni os-t, de ha hibafelderítésről van szó, akkor neki is a legtöbbször az a megoldás, hogy újratelepít és ő elvileg többet tud, mint mariska néni a szomszédból (vagy pl egy youtubernek raktak össze egy gépet, átment egy kölyök, hogy segít, és ahogy magyarázta a gyerek a youtubernek, kb 1 perc alatt lejött a hozzáértőnek, hogy a gyerek a szomszéd fiacskája, aki állandóan a gép előtt ül és játszik szinten van. De ezt a legtöbb ember már úgy aposztrofálja, hogy "ért hozzá"....). Nálam meg az, hoyg addig megyek utána a hibának, és annak a gyökerének, amíg megoldom.

    hja: ha jól rémlik, van egy másik ssd-d windowsnak abban a gépben, igaz?

    Én megnézném, hogy win alatt a két kártya működik-e, cf bridge nélkül is kell tudnod terhelni őket, pl luxmark-kal (opencl teszt alkalmazás, ennek a segítségével állítottam be anno az AMD A10-7870k APUmat, hogy 3D terhelés alatt a lehető legtöbbet hozza a CPU rész és az IGP rész is.).

    [ Szerkesztve ]

    ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

Új hozzászólás Aktív témák