Új hozzászólás Aktív témák

  • julius666

    addikt

    válasz stingy2 #101100 üzenetére

    Az olyan mókás dolgokba, mint hogy a szarsténél amúgy állományi díj is van annak, aki nem RC károsult meg nem trükközik hónapról hónapra a futures marhasággal ne is beszéljünk... 10 millás TBSZ számlánkénti vagyon körül egy megveszekedett részvény adás-vétele nélkül is már jobban jön ki az ember az IB-vel, akkor is ha tényleg le fognak húzni TBSZ számlánként 2k díjra havonta.

    A szolgáltatás minőségét még meglátjuk, kérdés mi lesz elérhető TBSZ-re. Ha minden mi szem-szájnak ingere, ne adj isten margin is, akkor kisebb számlánkénti összeg mellett is már bőven megérős lehet az IB. Szóval engem nem lepne meg, ha tényleg elkérnének számlánként 2k-t. Egész egyszerűen megtehetik, annyira silány a TBSZ-képes konkurencia idehaza. Jól írtad, nem egy liga.

    (Nem neked): Meddig is tart a RC-károsultak kedvezménye? Early adopternek nem biztos megéri lenni, itteni meg egyéb csatornákon olvasott vélemények alapján azért az IB-nél sincs kolbászból a kerítés, pl. adózással problémái voltak sokaknak. Ki tudja eleinte a számla transzfer meg egyebek mennyire fognak működni... RC kedvezmény végéig én kivárnék akkor is, ha a matek úgy adja ki, hogy érdemes váltani.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák