Új hozzászólás Aktív témák

  • fraba

    aktív tag

    válasz axioma #121175 üzenetére

    elméleti fejtegetés:
    1. év: 1. NYESZ-t nyitok (ez NYESZ-R lesz), befizetek rá annyit, hogy kimaxoljam a következő évben az állami támogatást.

    2. év: megkapom az állami támogatást a 1. NYESZ-re az előző évi befizetés után. Erre a NYESZ-re többet nem fizetek be, pihentetem két évig. Ezzel párhuzamosan ugyanebben az évben nyitok egy 2. NYESZ-t, és ez lesz innentől kezdve a NYESZ-R (ahova jön majd az állami támogatást). Befizetek ide annyit, hogy kimaxoljam a következő évben az állami támogatást.

    3. év: az 1.NYESZ már pihent egy évet, a 2.NYESZ-re megkapom az előző évi befizetés utáni állami támogatást. Ide nem fizetek be többet soha, cserébe nyitok egy 3. NYESZ-t, és ez lesz innentől kezdve a NYESZ-R. Befizetek ide annyit, hogy kimaxoljam az állami támogatást.

    4. év: az 1. NYESZ már pihent két évet, TBSZ-szé alakítom bünti nélkül. a 2. NYESZ pihent 1 évet. A 3. NYESZ-re megjön az állami támogatás. ide nem fizetek be többet, cserébe nyitok egy 4. NYESZ-t. Ide befizetek annyit, hogy kimaxoljam az állami támogatást.

    5. év: a 2. NYESZ pihent két évet, és TBSZ-szé alakítom. és a többi....

    Erről mit gondoltok?

Új hozzászólás Aktív témák