Új hozzászólás Aktív témák

  • Kobe

    veterán

    válasz buherton #74493 üzenetére

    A HUXIT et mindenki egy nagyon worstcase scenarionak latja, de azt kell megerteni hogy egy nemzetiszocialista fasiszta iranyba tarto illib demokracia eseteben abszolut nem nulla az eselye. Nagyon nem nulla.

    Navracsics is hany hetig lokte a kozel vagyunk fiuk dumat, aztan kiderult hogy kb az ingyen bufereggeliert jar Brusszelbe, mert egyebkent kb a kutya nem hallott rola arrafele, nemhogy EU-s forrasokrol targyalt volna vele.

    Az EU is szerintem inkabb azert nyomta be az 1 honapos haladek dumat, mert meguntak a szelkakas jatszadozast.
    Vezir meg nem tudja mikor kell befogni a pofajat, meg nincs is ember aki az asztal alatt jol bokanrugna ha hulyesegre nyitna a szajat, a fajelmelet es hasonlo hulyesegek fejtegetese biztos segit es elorelendit az ugyon, hogy a penz nagyreszet ado, fajelmeletre veresen erzekeny nemetet meggyozze....

    Szerintem a jelen allas szerint inkabb afele halad az irany, hogy egy soft huxitot levezenyeljenek, rakeszulnek fokozatosan elvagnak minden koteleket, es amikor az bekovetkezik, sorosra es brusszelre mutogatva lehet egy nepszavazast tartani a 3-4 millio kisebbsegivel es funkcionalis analfabetaval a kerdesrol.

    Sokan azt nem ertik, hogy a rezsimnek most kb azt ajanlottak fel dontesi lehetosegkent, hogy olyan reformokat hajt vegre, ami alapjan a fel parlamentet vihetik rogton elozetesbe, vagy inkabb kilep a kotelekbol mielott erre sor kerulne.
    Egy szlovakhoz hasonlo politikai tisztitotuz, maffia-kezrekerites eselye itthon kb pont 0. Elobb csinalbak huxitot, minthogy sajat magukat bortonbe rakjak....

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák