Új hozzászólás Aktív témák

  • szőröscica

    addikt

    válasz PredatorZoli #83369 üzenetére

    Nagyon fugg ez a lakas beosztasatol, mi is egy 60nm-es, 2.5 szobasban elunk, de kenyelmesen egy gyerekkel se lennenk meg. Az egyik nagyobb szoba egyben van a konyhaval (nappali, amit a parom dolgozonak is hasznal), a masik a ‘’szuloi” halo, a felszoba pedig home office nekem. Oke, a fel szobat, az en irodamat be lehetne aldozni a gyereknek, de akkor a nappalibol kellene dolgoznom, ami egyben konyha es nyilvan a gyerekkel is ott lennenek sokat.

    Szoval mi is egy undorito rat racet futunk, ahol a boven havi 1.5 millio netto feletti jovedemunkkel, es minimum 1.2m koruli megtakaritasokkal is kiarazodtunk a lakaspiacrol, es nem tudjuk, hogy lesz idoben egy csaladkompatibilis lakasunk/hazunk a varos szelen vagy valami csoves aggloban, ahol meg a vizellatas is bizonytalan, vagy 40 evesen jon az elso gyerek es nyugdijas szarok leszunk mire leerettsegizik.

    En szivesen kijonnek egy videki nagyobb varosba, pl. Pecsre, de ott meg a tudasunk eladhatatlan. Igazabol lassan Bp-n sincs a szektorunkban feljebb, Londonban tudnank nezelodni, de emigralni a csalad es a baratok miatt nem szeretnenk.

Új hozzászólás Aktív témák