Új hozzászólás Aktív témák

  • ngaba

    aktív tag

    válasz PredatorZoli #84219 üzenetére

    "Ahhoz az is kellene hogy ne kapják a nyakukba a világ összes különadóját és terhét. Jelenleg ez egy kéz kezet most helyzet, hogy fizetik a sok adót cserébe előnybe vannak hozva."
    Így van, pont ezt értettem összekacsintás alatt. Illetve én a "fizetik a sok adót" úgy árnyalnám, hogy "beszedik a sok adót".
    "Azon kívül az is probléma, hogy ez egy kis piac, így a mérethatékonyság sosem lesz olyan. Mindent egybevetve árazásban nem tudnának versenyezni a nagy nemzetköziekkel, amik szinte ingyenesek a magyarhoz képest."
    Ebben is egyetértünk, csak nem akartam túl körülményesen fogalmazni. Nyilván az Erste akkor sem érné el az IBKR árszintjét, cserébe be lehet battyogni egy Erste bankfiókba asztalt csapkodni (sokaknak ez érték, amiért hajlandóak többletköltséget fizetni). De valószínűleg olcsóbb lenne, mint most, és feltehetően fejlesztenének valamit a felületen / több piacot el lehetne érni. Stb. És persze lennének olyan szolgáltatók, akik valóban elvéreznének. Majd a piac beállít egy egyensúlyt. De az ügyfél jobban járna, az szinte biztos.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák