Új hozzászólás Aktív témák

  • julius666

    addikt

    válasz Shadowbull #88741 üzenetére

    Ez így van, de még mindig többszöröse az árfolyam annak, mint ahol masszívan már lufizgatás ment. (Lehet nem általad persze, akinek inge...)

    Azért azt megjósolni, hogy valami "egyszer majd" esni fog valahonnan valahová, az nem nagy truváj, nincs információ értéke. Stingy2-nek teljesen igaza van, konkrét be/kiszállókat írjatok ha már nagyon az üveggömböt akarjátok nézegetni, kb. hol lesz az alja és kb. mikor. Ez a fajta lufizgatás itt csak szájtépés, üres flamebait.

    Nem TSLA példa: a crypto iszonyat nagyot esett idén, a lufizók nyilván elégedetten hátradőlhetnek. Közben amit 2017-ben beletoltam még mindig a legjobb hozamú befektetésem (lenne, ha nem adtam volna el a nagy részét rég). Van olyan, ami az idei bukó után is bőven 10x még. Mindezt úgy, hogy amikor vettem is nagyrészt már lufinak gondoltam.

    Ezek a lufizások - ha komolyan gondolod és meg is "játszod" az elképzelésedet pénzzel - iszonyat kontraproduktívak hozam szempontból. Ha meg nem játszod meg pozival, akkor minek foglalkozni vele?

Új hozzászólás Aktív témák