Új hozzászólás Aktív témák

  • julius666

    addikt

    válasz #31733248 #90944 üzenetére

    Pl. hogy kizárólag az üzemeltetés által érintett időről beszéltem

    Tehát beírtál egy teljesen értelmetlen számot, csak hogy valami nagyot mondhass.
    Nyilván senki se arra gondolt, amikor a vállalkozás vs. befektetés eltérő mivoltát emlegette, hogy kell-e szaros lepedőket mosni.

    magánszemélyként és hitel nélkül vásároltam

    Valóban írtad már, sry, átsiklottam felette. Tehát milliárdos vagyont hitel nélkül összegurigattál. Egyáltalán nem tartom lehetetlennek, tényleg csak az a furcsa, amit a többiek is írtak már előttem. Hogy miért kell egy ilyen PH szerű lapcsalád zugfórumain kétdiplomás közgazdászként a milliárdos üzleted eredményeit bizonygatni, meg kínai befektetéseket propagálni (úgy, hogy amúgy ha jól értem te magad se teszel szívesen oda pénzt).

    Az megvan, hogy itt egyesek arra verik, hogy lekvárt kennek processzorokra és megnézik, hány gigahertzig tudják húzni utána? :DDD :DDD :DDD

    ma már feltalálták az elektronikus ügyvitelt, aminek segítségével forint pontosan tudom, melyik lakás mikor és mennyiért volt kiadva stb...

    Nem is erre gondoltam. Hanem pl. hogy ha ügyvezető (vagy embere) intézi az esetleges felújítási munkálatokat, hozza a szakikat, akkor könnyen megnyomódik a ceruza, illetve adott esetben "érdekében áll", hogy a lakások az átlagnál gyakrabban szoruljanak karbantartásra.

    Ha ezeket te intézed az más, de az már erősen messze van a "heti fél óra és dől a zsé" sztoritól...

    könyveld el nyugodtan, hogy hülye vagyok és csak szerencsém volt

    Nem tartalak hülyének, viszont van egy olyan gyanúm, hogy a sztorid, számaid körül sok minden csúsztatás, a valóság masszív megszépítése. Valaki nagyon jól jellemezte a napokban: önigazolási hadjárat.

Új hozzászólás Aktív témák