Új hozzászólás Aktív témák

  • amol

    addikt

    válasz oceanearth #14213 üzenetére

    Tudom, hogy itt mindenki betartja a sebességhatárokat és nem megy gyorsan
    Álszentség lenne azt állítani hogy így van de azért vannak épeszű határok. Ezeket nem mindenki érzi. Tapasztalatom szerint ott, ahol nem idióta táblák vannak +10% már pont jó, és be is tartható. Természetesen ez mindenkinek máshogy jön le amíg nem történik meg a baj. Az ilyen kisebb gyorshajtásoknál szerintem sokkal nagyobb probléma az index és a zebra.
    Az a baj, hogy nem csupán gond nélkül leírtad, utána sem kapcsoltál hogy vajon mi lehet a bibi.

    vigyázni kell az utakon, mert bármikor jöhet egy jószág, aki átszalad előtted és pillanatok alatt megvan a baj
    Nem azért kell vigyázni mert egy jószág kárt okozhat az autódban, hanem azért hogy te ne okozz kárt másban. Nagyobb sebességnél kisebb az esélyed.

    Akkor lesz változás sztem, ha lesz ellenőrzés és az embereket ösztönzik arra, hogy közlekedjenek normálisan, betartva a sebességhatárokat. Itthon nincs semmi ösztönző, még plakát sem,
    Utóbbiak pont vannak, csak senkit sem érdekelnek. Ellenőrzésre meg nem kellene hogy szükség legyen.

    sőt az övet is brahiból nem kötik be sokan. Nincs az sem lekommunikálva, hogy ha légzsák van és nem vagy bekötve, akkor kezdheted írni a végrendeleted. Az meg, hogy kényelmetlen az öv, az annyira kifogás, minthogy egy ruha kényelmetlen. Engem pl. zavar, ha nincs bekötve.
    Engem az érdekel legkevésbé hogy a másik be van-e kötve, attól nekem ill. szeretteimnek csak extrém esetekben lehet baja. Mondjuk az sem olyan jó dolog amikor lesittelik az embert mert egy kis koccanásban meghal a másik mert nem volt bekötve.

    Nem az lenne a megoldás, hogy 300.000 emelik a maximális büntetést, hanem, ha több ellenőrzés lenne.
    A 300.000 nem megoldás, ugyanis sok notórius nagymenő szabálytalankodó kidobja zsebből. Úgy látom akinek kevés van azóta nem akkora Jani amióta beszigorítottak. Nem kellene maximalizálni, egy kisnyugdíjast nem ugyanannyira kell büntetni mint az olajszőkítő maffiózót az 50 milliós autójában, amire még regadót sem fizetett.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák