Új hozzászólás Aktív témák

  • Integra

    titán

    válasz SpeedR #18338 üzenetére

    először is ez kurvára autó és technika függő. szóval önmagában kijelenteni ilyeneket már ökörség.
    ha ez így lenne, én már tuti árokban végeztem volna réges rég.. ahogy millió másik ember is, aki keményebben nyomja ha teheti. szerencsére a lábamban és az autómba jobban bízom, meg azoknak a tudásában, akiktől vezetni tanultam pályán és azon kívül.
    de ezek szerint az összes verseny pilóta és mindenki hülye aki a lehető legkevesebbet lóg a kuplungon és mindentl motorfékkel együtt végez és csak megfelelő fordulatszámba visszavágáshoz kuplungol lehető legrövidebb idő alatt..
    jön a fószer itt pumpálós meg egyéb fékezésekkel.. jaj istenem, ez hol él? kőkorszakban? mi ez a faszság motor leállásról? a büdös életben nem állt még le a motorom vészfékezéskor, bármekkora tempóról és bármilyen agresszíven fékezeztem és az utolsó szakaszon kuplungoltam hozzá, szerpentinen se... elképzelem, hogy nyomom keményen a pilisben, aztán minden kanyar előtt már kuplungolok meg fékezek, aztán rávágom a kuplungot valahol a kanyar harmadánál, aztán geci nagyot ránt az autó, hullik szét a mechanika, szar fékút, elbaszott ív.. lol, totál életképtelen az egész..
    ültesse már be valaki egy rendes autóba aztán vigye már el egy körre...

    ...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

Új hozzászólás Aktív témák