Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    válasz Khelben #20432 üzenetére

    Akkor félreértettük egymást. :) Én nem a kreszkönyvből 'idézem' a szabályokat, hanem azt tekintem szabálynak, ami az utakon általános bevált módszer. És amit leírtam, az bevált módszer, ebben ugye kiegyezhetünk? :) Mert amit a kresz előír, az butaság, ugye? :)

    Persze, ha belemész, akkor logikus. Azt is meg kell tanulni, hogy ne menj bele. Bár ugye van különbség az esetek között. Nem mindegy mikor mész a seggébe, és mennyit utazol ott. Azt, ha valaki le akar tolni az útról miközben Te szabályosan mész, azt én is elítélem, és ha velem történik akkor büntetem. ;]

    zsid: Igen, először a felfogáson kellene változtatni.

    kovacsroli: Persze, vigyázni kell. Tudni kell, hol lehet menni. Lakott teleülésen nem szabad, ott akármikor kiugorhat eléd egy gyalogos, kivilágítatlan biciklis. De autópálya és főút az más. Megoldás, naviba POI gyűjtemény, plusz a detektor. Nekem a POI is elég mostanság, ha traffi helyhez érek, mindig lassítok. :) Eddig egyszer kaptam be, 30k -m bánta... Azóta már van detektor az autóban, és már visszakereste az árát többszörösen. :)

    [ Szerkesztve ]

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák