Új hozzászólás Aktív témák

  • nyogo83

    senior tag

    válasz Calogero #25986 üzenetére

    Ez kemény...el sem bírom képzelni hogy ha az enyémet is megtöri egy ilyen szerencsétlen mit csinálok.
    Komolyan mondom X évenként kötelezővé tenném a tényleges alkalmassági vizsgát jogsihoz.
    60 év fölött meg végképp....
    És a legszörnyűbb hogy ez csak egy sima parkoló. Forgalomban Carmageddon gyanús az ilyen és tényleg sok angyal vigyázhat rá.

    Nap mint nap olyan rémült arcú (kortól független) embereket látok vezetni,hogy én is megrémülök. 1 valami tisztán leolvasható a legtöbb arcáról: fingja sincs a külvilágról, mit történik körülötte és hogy mit is kellene most csinálni. Egyszer ültem egy ilyen mellett, és szó szerint halálfélelmem lett mikor néztem az arcát hogy hogy vezet. 2 kereszteződés után megkértem álljon meg, de én inkább gyalog megyek.

    Az meg hogy ki mikor szerezte a jogsit szerintem nem releváns sajnos. Van aki szerintem abszolút alkalmatlan rá amin X év sem segít.

    Fent említett hölgynek 15 éve van jogsija(naponta vezet) és a szitu ami után kiszáltam: Mellékutcában mentünk, ráadásul elég tempósan, kereszteződés, nekünk macisajt kirakva. Abszolút nem is lassított, mereven előre néz. Mondom lassíts, mutatom a táblát. Arcán kb a fogalmatlanság ült ki és mit ad isten jobbról felbukkant egy autó (már kereszteződés előtt kb 10méterrel voltunk). Na az arcát nem felejtem el... Szemét összeszorította, kormányt elengedte, és úgy fékezett be. Nem lett csatt hál istennek, és csaj simán mintha nem történt volna semmi, mentünk tovább. Na itt mondtam neki hogy légyszi, ott majd én kiszállok.

Új hozzászólás Aktív témák