Új hozzászólás Aktív témák

  • dokar

    addikt

    látom dragonfx megint megbotránkoztatta az egész topikot :(

    amúgy ez a magyarországi vezetési/közlekedési kultúra elég gáz.
    múlt héten voltam németben, ott:

    1. ha a közlekedési lámpa sárgára vált, akkor nem gázt adnak, hanem fékeznek
    2. figyelembe veszik a gyalogost már akkor, amikor az még le sem lépett a zebráról
    3. torlódáskor át akartam sorolni egyik sávból a másikba, egyből be is engedtek, nyomtam is volna az elakadásjelzőt, hogy megköszönjem, de szóltak az autóban ülők nekem, hogy ne csináljam, nem értenék, csak összezavarnám őket. itt természetes, hogy beengedik az autóst.
    4. ha zöld lámpa van és látják, hogy csak a kereszteződésben tudnának csak megállni, akkor nem mennek be, ellentétben a pesti stílusú vezetőkkel :W
    5. autópályán nem refizik le a másikat, ha vki a belsőben ragad, akkor várnak egy picit és ha még mindig nem húzódott félre, akkor bal index-el jeleznek.
    6. az autópályán nincs sebességhatár, de máshol igen és ott be is tartják. pl 50-es tábla mellett nem mentek még véletlenül sem 55-60.

    angliában is nagyon figyelmesek az autósok.

    a furcsa külföldi vezetési élmények után úgy gondoltam, talán én is hamarabb elérném célomat és nyugisabb is lenne az utam, ha kedvesebb és toleránsább lennék a közlekedésben. még egy km-t sem tettem meg és egy olyan zebrához értem, ahol sok ember várakozott, köztük iskolás gyerekek is. szépen lassítottam és megálltam, kezemmel jeleztem, hogy mehetnek, mert láttam, hogy szemből sem jönnek. mögöttem egyből vmelyik állat már nyomta is a dudát, hogy miért merészelek én ő előtte megállni. hát inkább no comment :F

    extra - SEXRay

Új hozzászólás Aktív témák