Új hozzászólás Aktív témák

  • raczger

    őstag

    Ma előzött szemből egy 3-as kocsisort egy Opel Zafira, de eléggé hülye módon, én meg szembe mentem az út szélén bringával. Kitártam a kezemet, hogy mit akar, erre bemutatva előzött tovább (erre pesze idegességemben én is visszamutattam), aztán elhúzott 10 centivel mellettem még mindig előzve az autókat. Gratulálok az embernek, még büszke is arra, hogy bunkó, csak azt sajnálom, hogy még nincs kamera a bringámhoz. Van értelme feljelenteni, vagy így pont semmire nem megyek? Pont akkor volt ott egy sárga taxi is, vidékről lévén szó talán az még visszakereshető (ha van ezekben gps) és előkereshető tanúként.
    Az a rossz az egészben, hogyha valamit elnéz, elmér, vagy gondja támad akkor 100+ sebességgel elüt, utána meg nem sok esélyem lenne, bringán semmi nem véd. (a helyszín)
    Azt hiszem elkezdem nézegetni, hogy bringára és autóra is milyen kamerát vegyek, elegem van hogy 1-2 idióta miatt sikerül felhúzni magamat aztán sokszor el is rontja az aznapi hangulatomat.
    Csak azt kívánom ezeknek, hogy legyenek ők egyszer egy ilyen fordított helyzetbe és üssék el őket, nem igazán tudnám sajnálni. Nem szoktam ilyeneket mondani, de most kihozta ez belőlem, gyakran van ilyen előzésben részem, de ez most viszi a f**zparaszt címet.

    www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4

Új hozzászólás Aktív témák