Új hozzászólás Aktív témák

  • mephi666

    nagyúr

    már megint a felelőtlen motoros(ok) :(

    "ax32015.08.10. 10:04:45

    Nos, a motoros Kiskunlacháza irányából jött. Az autós Budapest irányából. Amit ott, a fotón látsz, annak a féknyomnak semmi köze ehhez a balesethez. Ahhol a motort látod kiégve, az addig csúszott a frontális ütközéstől. A valós csattanás, abban a magasságban történt, ahhol a helyszínelőket látod. Ott valóban van féknyom, a felezővonaltól befelé, kb. 100-110 cm-től kezdődik és teljesen az árokig tart, 5-6 méteren.
    Az elhunyt motoros hölgy, a kanyar előtt még ellőzésbe kezdet, s az előtte haladó Renault Espace személygépkocsit szerette volna melellőzni, de sajnos a vele szemben közeledő autót, az ellőzendő autó takarta. Amikor a motoros megkezdte az ellőzést, bukkant fel a semmiből a bordó Opel szgk. Pillanatok alatt történt az egész. A csattanás kioldotta a légzsákokat, s a vétlen autó eleje totálkárosra tört. Az autót egy 25-28 éves fiatalember vezette, aki akkor ment haza a munkából. Kérdésemre elmondta, hogy semmit nem tudott már tenni, csak a hatalmas lendülettől, az árokban landolni. Ja, és nem fogyasztott sem alkoholt, sem drogot, vagy egyebet.
    Sokkolták az események, de enyhe lábsérülésen kivül nem történt semmi baja. Az érdekessége a dolognak, hogy az áldozatok közvetlen hozzátartozója,a férj és apa, egy világoszöld Suzuki Swifttel követte a családját, egy pár méter különbséggel. A balesethez érve, még több percen keresztül próbált az aszfalton fekvő gyerekéhez beszélni, de akkor már szegény mozdulatlanul feküdt. Ennel ellenére, én és egy másik uriember, levettük a kislány sisakját, s megpróbáltam kisérletett tenni az ujraélesztésre, ami hiabavalónak bizonyult.
    Hogy miért tudom ezt ilyen részletesen? Ott voltam és az én saját fotóim, egyértelmüen mutatják az állapotot, amiből kiderül mi is történt."

    "Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Új hozzászólás Aktív témák