Új hozzászólás Aktív témák

  • Gépötty

    senior tag

    válasz raczger #38361 üzenetére

    Ezért jó, ha olyan autód van, amivel ki lehet menekülni az ilyen helyzetekből. Sokan mondják, hogy nem mennek gyorsan, nekik nem kell erős autó, nem kell jó gumi, nem csapatni akarnak. Aztán ha eljön az az éles helyzet, amikor hiába tapossa le, csak a motorhang mélyül el egy kicsit, vagy ráijesztenek, és egy pillanat alatt átesnek a tapadáshatáron a gumik, már késő megbánni. Én inkább kifizetem a kúton a nagy motor felárát (bár szerencsére mostanában a kis turbós szarok is elég nagyot tudnak ugrani).

    Az is lehet, hogy az embered azért ment a belsőben, mert csak annyit tudott, hogy ott kell valahol lekanyarodnia, és nem akart lemaradni a kereszteződésről. Persze azért a tempót fel lehetne venni, de sajnos ezzel együtt kell élnünk - biztos én is vagyok ilyen idegen helyeken, csak nekem nem tűnik fel annyira, mint egy helyinek.

    (#38362) Solad
    Igen, ennyire. Az orosz dashcam videók jó nagy hányadát teszik ki az ilyenekből eredő balesetek, és road rage felvételek.
    De van itt olyan is, akinek az fáj, ha új hozzászólást írsz ahelyett, hogy az épp elküldöttet módosítanád, mert valaki posztolt, miközben azt írtad :P ;] Számomra legalább ennyire érthetetlen.

    [ Szerkesztve ]

    Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak

Új hozzászólás Aktív témák