Új hozzászólás Aktív témák

  • raczger

    őstag

    Ma valaki majdnem belémjött oldalról, nem sok hiányzott. Elkezdtem előzni belsőben (lakott területen belül), ő meg index nélkül szeretett volna besorolni, mikor mellé értem már bőven átjött a sávomba. Aztán nagy gázzal inkább elmentem, aztán láttam hogy a balra kanyarodó sávba szeretett volna menni, persze végig index nélkül... Ha időben kirakja hagyom besorolni, de így inkább rohadjon meg.

    Tegnap meg Bp-Szentendre között állt be egy faszi berlingóval 60-al a belső sávba. Nagyon tartotta magát, mögé értem, rávillogtam semmi. Óvatosan elmentem a külsőben, ránéztem, de ő nagyon mereven nézett előre. Utánam jövő meg ráfeküdt a dudára, őt sem engedte el. Aztán piros lámánál mögém ért, teljesen nyugodtan tűnt, szerintem egyszerre vak és süket. A második lámpánál ment balra, ezért már előtte 5km-rel kellett neki a belsőben menni.

    Ezt és a másik autós topikot olvasva ma is döbbenten olvastam néhány hozzászólást, hogy van aki mennyire alap szinten nincs tisztában a KRESZ-szel! (Konkrétan a "csak autópályán kapcsolja be a tompított"-ra gondolok. Persze van aki ott sem, rövid szakaszon ma sokakat láttam, akik nem vették erre a fáradtságot.)

    www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4

Új hozzászólás Aktív témák