Új hozzászólás Aktív témák

  • Chris Kiki

    senior tag

    válasz 8th #39498 üzenetére

    Nem a 15 liter benzin árával van problémám, hidd el simán ki tudok fizetni 5 ezer Forintot, nem erről van szó. Többen, több példát is hoztak már az előző hozzászólásokban, hogy miért rossz ez a fizetősdi. De összefoglalva:

    Egy körgyűrűt a város körül nem csak azért építenek, hogy nekem autósnak jó legyen, hanem mert hatalmas környezeti terhelést vesz le a városról. Légszennyezettség, zaj, balesetveszély és egyebek. Ez elsősorban a lakosoknak lenne jó, így őket is megszívatták.

    Ezt a Pest megyei matrica miatti hisztit sosem értettem. 15liter benzin árának megfelelő összegről beszélünk. azt néhány hónap alatt simán potyára elfüstölöd dugóban araszolva.

    Persze, csak amíg nem volt fizetős a nullás, valahogy érdekesmód sokkal járhatóbb volt a Hungária. Így nem kellett a dugóban állva püfögnöm. A másik pedig, hogy évi öt alkalomnyi használatért nem akarok 5 ezer Forintot kifizetni, nem éri meg, akárhogy is számolok.

    Amiga 1200 - Blizzard 1230 MKIV 68030@50/68882@50 - 2MB Chip/128MB Fast - 4GB CF - Classic WB 3.1 - WHDLoad >>> and the Amiga lives forever

Új hozzászólás Aktív témák