Új hozzászólás Aktív témák

  • Chris Kiki

    senior tag

    válasz mephi666 #42283 üzenetére

    Az Albertirsai úton történt egyszer nyáron. Mentem a Fehér út felől a Kerepesi irányába. A fehér úttól számítva kb. 300m-re van az első kijárat a BNV-ről. Az út oda-vissza teljesen üres volt, én voltam az egyetlen közlekedő.
    A buszos (nem BKV) így is azt találta ki, hogy kikanyarodik elém. Ha várt volna 5 másodpercet, utána fél órán keresztül manőverezhetett volna bárhová az üres úton, de nem, Ő kijön elém. 0-ra kellett fékezzek és várni, míg befejezi a mindkét forgalmi sávot elfoglaló produkcióját.
    Nem anyáztam, nem ráztam az öklöm, volt lehetőségem megelőzni és utána a megengedett 50km/h sebességgel tettem meg azt a maradék másfél kilómétert a Kerepesi úti lámpáig, nyomomban az intelligens buszossal. A lámpánál beállt mögém és vártuk a zöldet.
    A lámpa zöldre váltott, én azonban nem indultam. Először villogás, majd hosszas dudálás. Én csak vártam, figyeltem a tükörben az idegeskedő sofőrt. A lámpa sárgára váltott, én pedig egy laza gázzal áthúztam a kereszteződésen. A következő lámpa olyankor mindig piros, így volt időm leengedni az ablakot, és mosolyogva visszaintegetni barátunknak ;]

    Amiga 1200 - Blizzard 1230 MKIV 68030@50/68882@50 - 2MB Chip/128MB Fast - 4GB CF - Classic WB 3.1 - WHDLoad >>> and the Amiga lives forever

Új hozzászólás Aktív témák