Új hozzászólás Aktív témák

  • stickermajom

    addikt

    válasz Reggie0 #53826 üzenetére

    Igen, jobb választás, ha elérhető ilyen a piacon. Sajnos pont nem az Astra/Octavia vásárló híres arról, hogy gyakran cserélgeti az autóját.
    Mikor 2018-ban autót kerestem négy olyan feltételem volt amiből nem akartam engedni az 1-2 éves autónál: kombi, digitális klíma, nem hokedli alap ülés, xenon/LED. Látható, hogy nem voltak túlzott elvárásaim.
    Ha a kombit még le is számítom, ez a Szentháromság gyakorlatilag pár autóra redukálta a választékot, mert itthon a 7-es BMW-t is halogén fényszóróval és tekerős klímával venné a nép, ha tehetné, úgyis csak az számít, hogy kifelé mutasson. Jól példázza ex kollégám, aki a kellemesen felszerelt Octavia és alap Superb közül az utóbbit kérte volna céges autónak és hosszú beszélgetések után választotta csak az Octaviat.
    Ha engedsz az életkorból, akkor 3-4 évesen bővül a kínálat a levetett lízingesekkel, de a fix 30 ezres intervallumok miatt ott azért bejön a szerencsefaktor is, illetve az igazán jó vételek ki sem kerülnek, elmennek házon belül. Külföldre az átlag nem fog kimenni keresgélni és a neppert sem bízza meg, mert teljesen érthető módon utálja.
    Szóval szerintem nincs gond a Vitarával, ahová azt az autót szánták vállalható döntés. Én tökre meg tudom érteni, ha valaki nem akar valami nepper kavicsos parkolójában alkudozni hanem inkább bemegy a szalonba és rábök egyre.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák