Új hozzászólás Aktív témák

  • tiv83us

    veterán

    Errol az egesz sebesseg-atlepes-megbuntetlek-mint-a-szart temarol az a velemenyem ugy egy pici kerek buborekban, hogy eloszoris az allam, a rendorseg, tegye kotelezove a gyolyoallo melleny hasznalatat, meg akkoris, ha csak egy csaladi perpatvarhoz indulnak.
    Jo, tudom, az nem Amerika, fasz vagyok...stb. Most lottek agyon egy zaszlost, mert a mellenye a csomagtartobab figyelt es csak egy kis csaladi osszezorduleshez ment ki.
    En eddig ketszer utaztam rendorrel /bocsanat, haromszor, de az Magyarorszagon volt/, kb 100-150 merfoldet mentunk, mind a ketszer rajtam volt a melleny /egyszer targyalasra vittek, egyszer pedig jelentkeztem egy ejszakai cirkalasra veluk/.
    Eloszor egy normalis kozvedelmet, "szolgalunk es vedunk" dolgot kellene osszehozni es utana lehet beszedni a lovet, ha farok valaki. Sose' felejtem el, par eve Pesten /nem vagyok tul jaratos Pesten/ belefutottam egy rendorbe - el voltam tevedve - kerdeztem merre hova, fingja nem volt. Itt tegnap csak el akartam jutni egy bizonyos helyre, melle alltam a rendornek, kerdeztem, az beutotte a gepbe, kinyomtatta es szevasz tavasz. /Valahogy senki nem dudalt hatulrol/.
    Szoval elobb szolgaljunk es vedjunk, utana kerjunk es lopjunk. Thx.

    Always Outnumbered, Never Outgunned

Új hozzászólás Aktív témák