Új hozzászólás Aktív témák

  • Keem1

    addikt

    válasz bubibaba31 #52047 üzenetére

    Hát figyelj, ha már ennyire beleképzelsz dolgokat a kommentembe (amire egyből elkezdesz köpködni, ahelyett, hogy átgondolnád a feladatot, és mondjuk nem csak hatékonyan, de elegánsan is megoldd :D ), akkor elárulom, hogy eleve ott vérzett el a dolog, hogy full rossz topikban tetted fel a kérdést.

    Csak néhány példa, hogy hol lett volna relevánsabb:
    - Canon MILC: EOS R és M topik

    - Azonnali fotós kérdések órája

    Nézd, azon már túl vagyok, hogy egy full rossz ötletre bájologjak. Őszinte ember vagyok, ha valaki a jó tanácsot sértésnek veszi, nem bánom, ez nem rosszfejség kérdése, nem is haragszom rád/utállak/ki akarok veled cs*szni, csak elolvastam egy olyan kérdést, ami megoldást akar egy eleve halott ötletre, függetlenül attól, hogy tudnám, mi a célod vele, kapásból sejtem, hogy legalább két, ennél sokkal elegánsabb ötlet létezik.

    De mondom, távol álljon tőlem, hogy bárki felett pálcát törjek. Egyébként meg ha mindenképp maradni akarsz a te verziódnál, gyorsabb és egyszerűbb egy okostelefonnal bekapcsolt timestamp mellett fotózni. Na, és így nyilvánvaló módon is segítettem. ;) Szóval peace van meg minden, ne vedd sértésnek az előző kommentemet sem, bár valószínűleg ezek szerint így jött le, de NEM az volt a cél. Hanem rávilágítani (kicsit keményebb megfogalmazásban) arra, hogy nagyon rossz ötlet van készülőben.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák