Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz kokosmith #11309 üzenetére

    DS213j, ez 60e Ft körül van. Kétlemezes, egymagos 1,2GHz-es proci, 512MB RAM. Átlagos otthoni használatra szerintem tökéletes. Ha kicsit több lóvéd van rá, akkor DS214. Ez is kétlemezes, de ebben már kétmagos proci van, ugyanúgy 512MB RAM. Ezt 80e Ft környékén mérik. Ha akarsz például titkosított meghajtót kezelni értelmes sebességgel, vagy szeretnéd a nagy sávszélességű netedet sok torrenttel jó gyorsan kihasználni, akkor ezen utóbbit javaslom.

    Egylemezesből jelenleg a DS114-et tudom javasolni, 55 körül. Kb. olyan mint a DS213j, csak egylemezes. Meg itt van már a DS115j, ami egy elvileg olcsó, 2015-ös modell, csak itthon még nem láttam árlistában. De szerintem csak napok kérdése és lesz.

    Tessék, itt egy összehasonlító táblázat.

    Szerintem kifejezetten halkak a Synology NAS-ok, eléggé jól szabályozzák a ventilátort. Amiket leírtál funkciók, azokat pedig mind tudják, én használom is őket, meg még sok egyebet. Egyébként van dedikáltan Synology fórum is itt a Prohardveren.

    Szerk.: Nem ismerem pontosan a WD MyCloud paramétereit, meg ahogy nézem abból is több modell van, szóval nem tudok nyilatkozni a kettő viszonylatában. Szoftveresen szinte teljesen biztos vagyok benne, hogy a Synology jobb.

    [ Szerkesztve ]

    The Amiga, Born a Champion

Új hozzászólás Aktív témák