Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick4

    félisten

    válasz MaCS_70 #28711 üzenetére

    Nem néhány óra volt, még a redek is 300 sec-re, azaz 5 percre voltak állítva, és azok fizikailag is bírták, de valójában akkor semmi se tesz jót nekik. Én azt mondom, nálam mindig be van kapcoslva a kamerák miatt amúgyis, max 3 évente lecserélem, és nincs gond.

    MADcat: Nekem is Q1900dc lapom van, már több ilyet hallottam, hogy lehalt, ilyenkor mi történik? Nem örülnék, ha megállna a technika, mert egy asrock h110-es itx lap, és benne egy i7-6700 volt a fő nas 16GB ram mellett, ez a q1900 csak a napi egyszer bekapcsolós backup volt, de racionalizálni akartam, és minden nem szükséges dolgot kitakarítani, ezért ebbe került át a vinyó, abból meg eladó itx gép lett.

    Viszont mivel ebben egy egész jó négymagos proci van, akár asztali gépnek is elmenne a teljesítménye alapján, ugyanezt synoban megtalálni a frissítések és minden másért cserébe 200K lesz (DS718+ például J3455-ös procis, azza mók nélkül is ugyanezt a teljesítményt nyújtaná).
    Viszont én voltam itt a ph-n az első, aki megtalálta a neten ezt az xpeno dolgot, és hp microserveren használni kezde, az még 2012-ben volt, és azóta is megy. Szóval elég éles a határvonal, hogy lesz drágán egy lassabb eszközöd, vagy évente 15 perced odavan a frissítés miatt.

    Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák