Új hozzászólás Aktív témák

  • BBéci

    titán

    válasz #99499520 #44736 üzenetére

    Rettentően off, de szerintem az értelmes, józan gondolkodású ember úgy választ hosszútávú, netán életre szóló partnert, hogy az valóban, a lehető legtöbb téren hozzáillő legyen. Például hasonló legyen a zenei ízlése, mert borzalmas lehet, amikor az egyik a hard rockot szereti, másik az R&B-t.
    Feleségem szereti és igényli a jó kép- és hangminőséget, ha ezek közül valamelyik nem stimmel, nem hajlandó végignézni a filmet, meghallgatni a CD-t. Nálunk az MP3-nak már az említése felér egy káromkodással, soha nem néztünk divx-et. A 2 méter széles vászon számára kicsi, a 2017-es csúcs Panasonic OLED mozgásmegjelenítését, mozgóképfelbontását folyamatosan szidta. Ha olcsó, reflexes szubláda van nálunk tesztelésen, panaszkodik a pontatlan, lötyögős, búgós basszus miatt. Amikor a megszokott, kiváló hangminőséget biztosító hangszórókábel helyett bekötöttem egy olcsó (40000 Ft/2x3 m) tesztpéldányt, kiment a szobából és közben azt mondta, majd szóljak, amikor visszatettem az előzőt.
    Ha nincs kellő számú közös érdeklődési pont, akkor megette a fene az egészet. Nem állhat csupa megalkuvásból az élet.

    Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

Új hozzászólás Aktív témák