Új hozzászólás Aktív témák

  • Ájvé

    veterán

    válasz Ijk #46714 üzenetére

    Azért erre is van alternatíva, pl. Xy screen is nagyon jó minőségű ALR vásznakat gyárt, ennek az árának a töredékéért (még ha áfát fizetsz akkor is. Képi anomáliákat nem értem, nyilván egy jó projektor kell hozzá aminek elég erős a fénye, de egyébként? Milyen anomáliát tud okozni?
    Szerintem is eléggé túlzásba esel ezzel a fekete mániáddal, az a baj hogy nem ajánlod hanem szinte kizársz minden más lehetőséget, fekete függöny még oké (sötétítő függönynek hívják, van ilyen), de fekete falak az már elég beteg szerintem, pedig nekem nagyon sok ruhám fekete, de falat még én se festeném full feketére (lehet mondjuk stílusosan részben feketét használni, lakás dizájnba ha valakinek belefér), de vetítés miatt full feketére festeni az egész szobát, ez már tényleg csak vetítő terembe lehetne. Sokan viszont otthon akarják használni, nappaliba, ahol mondjuk lehet ízlés ficamosnak tűnhetnek a fekete falak. Most akkor ne vetítsen senki aki nem tud külön termet ennek szentelni? Azért ez szerintem elég merev. Nagyon jól megvagyunk a kb 150k-s projektor és vászonnal (kettő együtt ennyi) is, biztos nem olyan képet bámulok mint te, de ezért ne kelljen már rosszul érezném magam. Ezzel azoktól veszed el a lehetőséget akik még csak most ismerkednek a témával és kipróbálnák a projektorok világát. Mindenki volt egyszer amatőr, szerintem sokan még falra is kezdték a vetítést, nem mindjárt több százezres gépekkel dedikàlt moziszobában.
    Neked az a maximalizmus hogy fekete ruhában projiznak, másnak viszont már az is maximalizmus hogy feketére fesse a falakat a projektor miatt.

Új hozzászólás Aktív témák