Új hozzászólás Aktív témák

  • Piftuka

    veterán

    válasz tbs #23992 üzenetére

    "A "sok szart" irtsad le. Egytől egyig értelmetlen. Pl. a Comodo különösen, setpoint is. "

    Ne haragudj, de nem értek egyet veled. A Comodo a piacon lévő leghatékonyabb szoftveres védelmi megoldások egyikét nyújtja. (A "Matousec" féle tűzfalteszten 100%-ot kapott, ami igen ritka.)

    A régi gépemen (KT400 lap, TBred 2100+ proci, IDE HDD, stb.), XP alatt is használtam, s ott sem fogta a rendszert.

    A mostani gépemben (lásd az adatlapomat) Windows7 x64 alatt pláne igaz mindez. Konkrétan 0% CPU időt használ a Comodo két aktív, futó alkalmazása.

    Mellette még fut számos alkalmazás tray-ben. Mégsem fogja vissza egyik sem a gépet.

    A "Windows élményindex" egyébként 5,9 nálam is a HDD és a memória miatt, de marhára nem érdekel. A gépem gyors, a boot gyors, a programok gyorsan elindulnak... akkor pedig nem mindegy mit ír ki a Windows? :)

    Abban egyetértek, hogy Alexan esetében valami más "gebasz" lesz, ami ennyire megfogja nála a rendszert. Hiszen a számítógépe meglehetősen korrekt, hardveres szempontból.

    Nekem most pl. az Opera-t az a #&@## JAVA fogta meg, amit a Java honlapról telepítettem. Elvileg (és gyakorlatilag is) a 64 bit-es változatot választottam, mégis a 32 bites települt. (A "Vezérlőpult" szerint is.)

    Azóta Java-t igénylő honlapok igen lassan és/vagy hiányosan töltődnek be. De mindegy, mert úgyis újratelepítem a Win7-et, mert BIOS-t is frissítettem nemrég. Szóval mindenképpen újratelepítettem volna. ;)

    "Aquila non captat muscas."

Új hozzászólás Aktív témák