Új hozzászólás Aktív témák

  • Andrew31

    senior tag

    Köszönöm a hozzászólásokat, ezekkel én is egyetértek. :)
    A zene, ha már a studióból gázul jön, ki, akkor azzal nincs mit tenni, de majd utánanézek, hogy a zenéimet meg tudom-e szerezni jobb minőségben kicsit.
    Csak utcán, főleg kerékpározás közben hallgatok zenét és nekem is az a lényeg, hogy a kedvencemet hallgassam. Nyilván ilyen körülmények között nem figyel rá annyira az ember, ez nem egy elmélyült zenehallgatás, de nem is háttérmuzsika nálam, így nem ártana, ha szépen szólna. Még nem tudom, hogy mi lesz, nézegettem videókat, pl. az A&K 240-ről ami tök Android telefon benyomását kelti, nagynak is tartom, ebből az okból hanyagolnám az iPod touchokat is, nem akarok 2 telefont magammal vinni... Ráadásul annak az ára is szép. :D
    Xears® (nem annyira) Amazing A330M-em van + iPod classic. Sajnos kevés a közép és a magas számomra, az iPod EQ-ja meg olyan, hogy a legkisebb változtatás is komoly torzítással jár.
    Szóval nem hallgatok elmélyülten zenét, de azért az ilyeneket meghallom és zavarnak.
    Sztem az lesz, hogy ha lesz valamikor találkozó, majd megpróbálok elmenni egyre és meghallgatni akár a nagyon komolyakat, akár a szimplán mást, hátha megtetszik valami. :)

    Olyan videókat nem találtam, ahol nagyon mélyen belemennének a használatukba a High End lejátszóknak, csak bemutatták működés közben, majd megnézem, hogy letölthető-e a gyártó honlapjáról manual, ami kitér a használatukra.

    Ha azt csinálod, amit szeretsz, az szabadság. Ha szereted, amit csinálsz, az boldogság.

Új hozzászólás Aktív témák