Új hozzászólás Aktív témák

  • ku-cu

    tag

    válasz Ati1979 #24855 üzenetére

    Én elhiszem. Maga a lejátszó "kétszer" olyan vastag, és nagyobb is mint az elődje. Az egész egy hatalmas akku lehet belül. A bajom az, h félő csak keveset fejlődött a dac/amp része, és az előd hangminőségét hozza csak. Mondjuk hátha a nagyobb aku, nagyobb teljesítményt is jelent majd...
    Én a zx1-et majdnem megvettem, aztán meghallgattam, és csalódás volt. Szépen szólt, meg jól nézett ki, de nem éreztem olyan lehengerlőnek (meg "hiss-selt" is a jh13-mal).
    Tudom h szar az ipod (nem :) ), de amíg nem érzek hatalmas minőségbeli ugrást, addig nem szeretnék vagyonokért váltani. Főleg ha kezelhetőségben gyakran gyengébbek is ezek a csodalejátszók.

    Azt a geek wave-et meg berendeltem végül még a nyáron, nagy szívásnak néz ki egyelőre. Nem tudom mit kapok a majd kézhez.

    Az Audeze meg király. Nem tudnám kihasználni, de elfogadnám.

    (#24856) Domonkos8 :
    Tudom, egyedül vagyok a véleményemmel, de azért együtt lehet élni egy 5.gen ipod video-val. Ezek a clip, cowon d2 szintű cuccok sem váltják meg a világot hangilag (érzékeny fülhallgatóval semmiképp), de a kezelőfelületük legalább sokkal rosszabb.
    Dobj fel egy rockbox-ot az ipodra, és gondold újra.

Új hozzászólás Aktív témák