Új hozzászólás Aktív témák

  • Clemi

    veterán

    válasz bl4ze #25854 üzenetére

    Nem bele vau, csak szólok, hogy gondold át, amibe én is belefutottam.

    Beruháztam egy bazi drága (itthon majdnem 50e volt akkor) és bazi nagy Lowepro hátizsákba, amibe tényleg belefér az összes cuccom, aztán rádöbbentem, hogy cipelje akinek 6 anyja van! Persze nem fontos mindent benne hagyni mikor elindulok, de akkor meg minek is kell ilyen nagy? Na és persze azonnal jött a következő probléma, legalábbis akkor, ha egy hosszabb fotós sétára indultam. Kellene vinni kaját, folyadékot, valami plusz ruhát, ha változna az idő, vagy ha le akarok venni valamit, legyen hová tenni, na meg azonnal beugrik az is, hogy a gépet se ártana elővenni anélkül, hogy hátról le a földre, ott szétpakol.... de gondolom érted mibe futottam bele :)
    Egyszóval van az a csilivili hiperszuper hátizsákom és csak benne tárolom a felszerelésem, mert ha nekilódulok, akkor csak azt viszem magammal, amire szükségem lesz, és olyan táskába pakolok, ahol van hely más dolgoknak is.
    Most van egy válltáskám (lovepro) ami olyan mint egy futár táska, amibe belefér egy váz az obival plusz egy obi meg egy kis üveg víz, az irataim és a szűrők. Van egy totál civil normál méretű hátizsákom, amibe vettem az ebayen egy ugymond insert-et ami szintén 3 rekeszes, viszont alá vagy fölé na meg a sok zsebben rekeszben egy csomó egyebet el tudok pakolni :)
    Mindezt csak azért hogy én ebbe futottam bele :) Anno jobban jártam volna egy szivacsos belsejű zárható tároló dobozzal, és egy olyan zsákkal amiben külön rekesz van a nem fotós cuccoknak és csak akkora ami éppen kell.

Új hozzászólás Aktív témák