Új hozzászólás Aktív témák

  • *Ropi*

    félisten

    válasz soldierboy #9116 üzenetére

    Ti ketten barátok vagytok, meg a másik két partner is barát. Ez két (érdek)csoport, mert (egyelőre) még nem vagytok egymás barátai. :) És ha bármi gond adódik, akkor már nem is lesztek... ;)

    Ha tényleg csak nagyon kis kihasználtsággal megy a dolog, akkor kivitelezhető, de amint egyikőtök belehúz, akkor ütközések lesznek a hely használatában. Erre érdemes felkészülni mondjuk egy online naptár használatával (Google Calendar tökéletes ilyenekre), ami bárhonnan bármikor elérhető interneten keresztül és így az összes fotós naprakészen látja az időpontok foglaltságát és az ügyféllel való találkozón laptopról tud vele dátumot egyeztetni. Azt is érdemes tisztázni, hogy mindenki saját magának utómunkáz otthon, vagy azt is a stúdióban csinálja, mert akkor ugye az is ütközést okozhat. Szóval sok olyan pont van, ami előre tisztázást igényel. :U Abból a szempontból érdemesebb a stúdióban utómunkázni, hogy akkor csak 1 legális oprendszer, Lightroom, Photoshop, stb. árát kell összedobni, tehát költséghatékonyabb, mintha mindenki külön-külön megveszi magának.

    Biztosítás? Ma hazánkban jelenleg nincsen olyan biztosítás, ami teljeskörűen lefedné a fotósok igényeit. Jelenleg folynak erről a tárgyalások. Én is kötnék, ha lenne mit... ;)

    Még egy lényeges pont: a tudás. Én pl. nem adom a kezébe olyan embernek a cuccomat (még ha a legeslegjobb barátom is), aki előzőleg nem bizonyította, hogy ért is hozzá.

    Tesztkérdés: van egy vakud, hosszabb ideig nem használtad. Mit csinálsz vele használatbavétel előtt?

    Weboldalam: http://karpatisandor.hu

Új hozzászólás Aktív témák