Új hozzászólás Aktív témák

  • Timer

    veterán

    válasz pergabb #49998 üzenetére

    Nem tudom, Neked hogyan dolgoztatja GPU-t, mert nálam kábé alszik. 2070 Super van alatta 1 éve, előtte 1080 volt, szinte semmit nem használt ezekből soha. Ellenben a 64 GB RAM-ot képes volt felzabálni, mondjuk 8-10 layer esetén. Ez lóf@sz layer mennyiség PS mércéhez képest, ahol simán raknak ennél nagyságrendekkel többet is egy képre, szóval nem igazán értettem. Amit írtam is korábban, a supporttal való üzenetváltás is tanulságos volt. Leírtam, mi a gond. Mondták, kevés a RAM. Visszaírtam, 64 GB. Válaszban: kevés a CPU. Mondom 8/16, akkor épp 3800X (de 5800X mellett se lett jobb). Aszongya' erre, ja, AMD. Ja, 'nyádat... Itt végeztem is a szoftverrel, tökéletesen felesleges volt az X membership, még októberig él... Bíztam az AI verzióban, megvettem, de ugyanolyan sz@r, mint volt, vissza is kértem az árát.

    Még a Luminar 2-vel kezdtem asszem, akkor ez egy tök jó, intuitív szoftver volt, bár lassú, de legalább stabil. A hármassal elvesztettük a sebességet. A négyessel meg a stabilitást. Szerintem az ilyen szutyok fejlesztőket szégyenfalra kéne tűzni.

    Szerk.: Az elődjével kezdtem, a photolemour alkalmazással, meg volt a drónos párja, azt is behúztam, ezután vettem meg a Luminart is. Mondom, az elején ez egy lassú, de barátságos program volt sok extrával...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák