Új hozzászólás Aktív témák

  • pergabb

    senior tag

    válasz Timer #50012 üzenetére

    Nekem semmi bajom a ps-el, soha nem fagyott ki, ellenben a proci használatot nézem, mert kiadok neki egy igényesebb feladatot, akkor látom, hogy 40%-on pörget 1 magot és a csúszka meg szépen lassan pöcsöl végig. Lehetne sokkal gyorsabb is, ha optimalizálnák.
    10700k nekem is húzva van, bár most cserélik ki, mert túl sokat kér, nem egy szerencsés darab és all core 4800mhz ami nem melegszik túl prime95 alatt, amúgy mennie kellene 5ghz-nek, vagy 5.1-nek is sokkal kevesebb feszültséggel.
    Win10 kékhalál meg ált akkor van, amikor gépet ott hagyom fél napra, aztán leülök elé és babumm. Prémium deszka telepített vagy ezer alkalmazást ami amúgy mind fontos, de beszarok, hogy mennyit elfoglal a memóriában, vidkari is ha úgy vesszük friss, win10 meg sosem volt egy bajnok a frissítésekben, ha új cuccok vannak a gépben és nem valami régebbi bevált kombó. Majd nem új genes amd konfig lett nálam is, de féltem tőle, ill. videóvágásnál jött volna ki a különbség, így semmi, akkor meg nem fizetek érte többet és olcsóbban megúszom, ami így is 1 millió volt 50e Ft híján. Elkeserítő árak vannak.

Új hozzászólás Aktív témák