Új hozzászólás Aktív témák

  • pergabb

    senior tag

    hát.. az is lehet megtartom akkor :D fura, hogy a sigmák mennyire nem tartják az áruk amúgy.
    Vadidegentől való vásárlás esetén meg ugye annyit tudok mondani, hogy egyszer ott a gari, más részt adásvételit kell írni.
    Amúgy egy 1,8kilós obi esetén a kit tudja mit csinált vele más.. na azt leejted csak 30 centiről, szerintem már nyoma maradna :) haver 50-es artot ejtette le, elrepedt az egész test, mondjuk mai napig használja és tett rá egy sebtapaszt, azt is szerintem csak poénból, használni nyilván nem használ.
    Én magam sem tudom amúgy pontosan mit akarok, mert bokeh monster, ebben jobb, mint a 135mm és őrülten éles már nyitva is, viszont ez is hülyeség, hogy ennyit költök vmire és 4 hónap alatt kétszer veszem elő, egyszer fotózom, egyszer meg kicsomagolom és megnézem milyen. Tudom, előre kell gondolkozni.... vagy megerőltetni magam, hogy igen is használjam teljes alakos portrék esetén, mert a hátteret teljesen leválasztja és nem kell talkie-walkie mint 200mm-en. Nikon z vázakon nagyon ufo-nak néz ki amúgy a cucc, idegesítően sokan oda jönnek, hogy ez meg mi, pedig csak egyszer vittem el a Bazilikához portré fotózásra.

Új hozzászólás Aktív témák