Új hozzászólás Aktív témák

  • Daffni2

    addikt

    válasz Hmura #17828 üzenetére

    „A Vodafone sajtóosztályán megerősítették, hogy a Vodafone hálózatába a +421232112230-es szlovákiai számról az elmúlt héten valóban több száz spam hívás érkezett.

    Azonban a különböző fórumokon terjedő álhíreket szeretnénk cáfolni és megnyugtatni a Vodafone ügyfeleket, hogy a hálózatunkon fogadott hívásokért az előfizetőinknek semmilyen körülmények között nem számlázunk.
    Az ügyfeleknek kizárólag olyan díjakat jogosult felszámolni a Vodafone, amilyenekre a tarifacsomagja szerint leszerződött, azaz lakossági előfizetőknél, amit az ÁSZF Díjszabás melléklete tartalmaz.
    A Vodafone semmilyen tarifacsomagban nem nyújt nemzetközi irányú emelt díjas szolgáltatást, tehát ilyet nem is számláz ki az ügyfeleknek.
    Nem felépült, sikertelen hívásokért szintén nem számlázunk az ügyfeleinknek, tehát ebből sem keletkezik senkinek semmilyen kára.
    Egyetlen esetben terhelheti költség az ügyfeleket, ha a számot visszahívják. Ebben az esetben az adott szám felhívása pedig annyiba kerül(ne), , mint amennyibe egy Szlovákiába induló normál hívás kerül.
    Azt tanácsoljuk ügyfeleinknek, hogy nyugodtan szakítsák meg a hívást, és semmiképp ne hívják vissza.”

    "Aki ad,az nyer"

Új hozzászólás Aktív témák