Új hozzászólás Aktív témák

  • #31733248

    törölt tag

    válasz leslieke #34731 üzenetére

    Minek? A világért sem akarnék olyannal haverkodni, aki lehazugoz. Elővettem az energetikai névjegytartómból az első néhányat ami a kezembe akadt, az energiahivatal elnökéét külön ki is kerestem, a személyes elérhetőségeket kitakartam.

    Az egyik ember az ország földgázszállításáért felelős csúcsvezető, a másik az olaj- és gázipari nagyberuházások nemzetközi szinten elismert szakembere (akit nem kis elismerésként a World Petroleum Council az elnökévé választott és akinek én is sokat köszönhetek), a harmadik Paks bővítéséért felel, a negyedik gázerőmű vezére stb... Én ebben a körben vezetek az ágazat vállalatainak dolgozó céget huszonéve (több barátom is van a fentiek között), szóval valamivel többet tudok a témáról, mint az, akit kedve szerint szopat a 444 vagy a Telex valamelyik félműveltnek sem nevezhető újságírója, vagy az, aki nemrég még egy egyszerű törvényi szöveget is képtelen volt értelmezni... ;)

    Amúgy felőlem tényleg mindenki olyan álomba ringatja magát, amilyenbe akarja, csak ne legyen később sírás, hogy igazam volt. :N

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák