Új hozzászólás Aktív témák

  • Zolee897

    tag

    válasz süti5 #45037 üzenetére

    Alapvetően elég nagy követési távolságot tartok, nem mondom, hogy biztosan, de sokkal kisebb valószínűséggel kerültem volna problémába pl. a homokviharnál.

    Igyekszem fizikailag mindig távol lenni mindenkitől.

    Riktán hajtok gyorsan

    És igen, olyan utakat preferálok, ahol kisebb a forgalom. Nincs problémám az autópályával, de ha tudom, hogy valamikor sokan vannak, akkor megyek mellette a régi úton. Autópályán nem sietek, ha azt veszem észre, hogy idegbajosok vannak aznap, kiállok a külsőbe és végigcsorgok, nem fogok tolakodni, kinőttem már ebből. De út és út között is van különbség és naptól és napszaktól is függ. A 81-esen pl idegbajosok vezetnek, mert sietnek Győrbe, Ausztriába vagy Fehérvárra. Inkább megyek körbe. De mondjuk a régi 7-es reggel, este telítettebb, akkor lehet, hogy autópályán megyek, de pl szombaton reggel ha még nincs üdülő szezon, akkor sokszor 80-nal végig lehet menni rajta pl fehérvárig és kb senki nem fog megelőzni. A 81-esen, ha mész mondjuk 100-al, ott a sietősok leelőznek akkor is. Vagy az is számít, hogy szemből jönnek-e sokan (pl pest felől, mert délután jönnek haza) vagy a te irányodból.

    Nyilván persze, ha valakinek menni kell, mert naponta ingázik, akkor más a helyzet, nincs igazán választás. Szerencsére nálam nem ez a helyzet.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák