Új hozzászólás Aktív témák

  • fokukac

    nagyúr

    válasz tope #49096 üzenetére

    Jelentem, felraktam.

    15 percen át nyomogattam.
    Tudom, hogy ez kevés idő, de a benyomásom alapján ez egy foshalom.
    Csak most máshogy, mint a win 8.1. Míg a windows 8.1 egy okosabb windows 7 volt, ha leírtottad a metró felületet, ez most olyannak tűnik, mintha közelebb hozták volna a két felületet, de nekem így még rosszabb az összhatás. Persze majd utána olvasok, hátha erről is le lehet írtani..

    És megint félig tabletre optimalizálták, minden nagy. Oké, hogy van start menü, de ugyanúgy a csempéket hozza be, csak az a különbség, hogy a csempék optikailag nem terítik be a teljes képernyőt, hanem mögöttük átlátszik a háttérkép - de az a program, amiben épp' voltál, kitakaródik, tehát igazából ugyanúgy elveszted a képernyőt és a többi ablakot, csak nem veszed annyira észre.

    Bizonyos értelemben nagyon hasonlít a win8-ra, de a részletes állítási lehetőségeket nagyon mélyre dugták, és ha keresel valamit, elég furcsán dobál a rendszer ide-oda a menün belül. (érdemes megnézni, hogy a képernyő-felbontás, szöveg-méret, cleartype szentháromságban hogy dobál össze-vissza a rendes windózos ablak, és a majdnem a teljes képernyőt betöltő nagybetűs, nagyképes izé, azaz négyesmetró-felület között)

    Ami még feltűnt, hogy a betűk rohadt homályosak. Nincs szélük, kontúrjuk.. És ha kikapcsolom a cleartype-ot, akkor még rosszabb.

    Most nincs időm vele szórakozni már, majd holnap játszom vele...

    De a kezdeti benyomásom az, hogy valamit nagyon nem éreznek ott redmondban...

    [ Szerkesztve ]

    Pleased to meet you - hope you guess my name

Új hozzászólás Aktív témák