Új hozzászólás Aktív témák

  • assemble

    addikt

    válasz MaCS_70 #44613 üzenetére

    A csatornan sztem konnyen athuzhato lenne, csak mennek benne mas vezetekek is, azert volt nehezkesebb, meg ki kellett bontani hozza 1-2 dobozt amit mar lefestettek. Marmint hogy erted h a foldvezetek kiepiteset nem irigyled? Azt mondod, h nem nagyon fogom tudni lefoldelni, nem? Vagy pont az a baj? :)

    Livius: En azert nem mernek arra semmit mondani, hogy mi lesz itt 30-40 ev mulva. Bizonyos kutatok szerint addigra elerjuk a super ai-t, ami valszeg azzal jarna, hogy vagy kipusztul az emberiseg, vagy mindenki orokke fog elni. :DDD

    Szoval ertem en h lassan terjednek a dolgok, de mondjuk en nem vagyok egy atlag user, evek ota gigabites netem van otthon, 7+ eve gigabites router. Es telekomnal egy ideje lenne mar 2 gigabites net is, ha igy nezed, nem hogy 10-20 ev mulva, de mar most is keves lenne a gigabites halo, ha az ember ki akarna hozni a maxot belole. Es ez akkor csak az internet, ha pedig lokalban masolgat az ember, ott a hatar a csillagos eg.
    Azzal mondjuk tisztaban vagyok, hogy ehhez kepest peldaul az usa-ban milyen tragikusak a tipikus netsebessegek, ami nyilvan nem segit a technologia gyors terjedesenek sem.

Új hozzászólás Aktív témák