Új hozzászólás Aktív témák

  • Alteran-IT

    őstag

    válasz Benir8 #2403 üzenetére

    Végül is sikerült a modem tápcsere? Mert anno nekem is azzal volt a probléma, ritka egy szar tápot adnak hozzá és amiatt szar az egész kapcsolat, állandóan túlmelegszik, ráadásul nincs benne elég teljesítmény és amikor kicsit jobban terhelődik, akkor már szakad a kapcsolat.
    Ami meg a szolgáltatót illeti, tiszta hülyék, ők úgy se látják, hogy mennyit ad le a táp, csak azt látják, hogy éppen működik a modem, meg milyen a jelszint, bár lehet jelszint probléma is, de valószínűleg inkább tápegység lesz.
    Fel kell őket hívni még egyszer és fenyegetőzni kell, hogy a fogyasztóvédelemhez fordulsz ha nem cserélik ki, vagy esetleg ha gyorsan pontot akarsz tenni az ügy végére, akkor beviszed az egyik ügyfélszolgálatra és ott kicserélik neked a modemet tápostul, érdemesebb lenne ezt megpróbálni, vagy ha azt akarod, hogy kijöjjenek, akkor valamivel vágd gallyra, azt telefonálj be, hogy szar, sokan így csinálják.
    Egyébként meg egy normális táp a csere után sem árt, az ilyen gagyi több ezer forintos 15V 1A-es tápokat felejtsd el, helyette inkább vegyél egy 15V xA-es (általában 3-6 A-ig vannak, de van nagyobb is) laptop tápot, mert az ténylegesen leadja azt teljesítményt, ami kell neki, ráadásul stabilan, nem muszáj újat venni, vehetsz használtan is, azzal se lenne semmi baj szerintem, viszont a gyárit azt muszáj valamire lecserélni, mert valami ritka szar. Múltkor rámértem a 15V 1A-es tápra 17.9V, viszont csak 0,5 A, ami vicces, mert ha folyamatosan nagyobb, vagy alacsonyabb feszültséget kap a modem, akkor hamarabb gallyra megy, nem értem azokat az idiótákat, akik ilyen szar tápot adnak mellé, mert egy normálisabb táp nagyobb mennyiségben nem kerül többe darab árban max. 100-200 forinttal, de már nincs annyi gond, na meg ami még vicces, hogy a régi ED 2.0 motorola modemhez komolyabb táp volt mint az ED 3.0 Cisco modemhez :D

Új hozzászólás Aktív témák