Új hozzászólás Aktív témák

  • Pompi

    MODERÁTOR

    válasz ntglaci #7361 üzenetére

    Erőfitogtatás semmiképpen sem, lévén, hogy többszörösen kitárgyalt dolog, hogy a rendszer kvázi hozzád igazítja az ellenfeleket, nem ugyanazokkal az ellenfelekkel sőt, ezekben a Gauntletekben még csak nem is ugyanazokkal a versenyekkel találkozunk.

    Egyszerűen nem volt rá pénzem. Az utóbbi hetekben, sőt, hónapokban szinte csak a challengeket, gauntleteket csinálom meg, néha néha tudok menni egy 10 körös LeManst pénzért meg fame-ért, de ez messze van a "farmolástól.". Szóval ami volt tizen x millió R$ az elfogyott, köszönhetően az előző Nascaros challenge-nek, ahol mind a négy dobozra több milliót kellett költeni.

    A segítség nélküli játék meg a gyorsasághoz kell. Ezt is megbeszéltük már, hogy minden segítség elvesz a gyorsaságból, egyedül a kormány rásegítés maradt nálam, hogy ne kelljen akkorákat tekerni a tableten, de ahogy a többi elhagyására és a belső nézetre is rávettem magam, majd erre is ráveszem, hogy kapcsoljam ki, megszokás és gyakorlás kérdése. A manuál gáz és fék meg sokszor nem segít, de tetszik :) egy sokkörös körbe-körbe Indianapolison vagy Daytonán ott volt már, hogy visszaraktam az automata gázadást mert fáradt a jobb hüvelykujjam :)

    Feel Good Inc.

Új hozzászólás Aktív témák